• Få kokken med hjem
  • Koncept
    • Om kokken
    • Service & bestik
    • Leverandører
    • Jeg støtter…
  • Menu & Priser
    • Brunch
    • Frokost
    • Møder
    • Reception
    • Grill
    • Konfirmation
    • Bryllup
    • Julefrokost
    • Nytårsmenu 2021
  • Galleri
    • Kok ud af huset
    • Kokkens udstyr
    • Råvarer
    • Grundtilberedning
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert med kage
    • Dessert, ost & is
    • Reception
  • Kontakt

RM Gastronomi

  • Koncept
    • Om kokken
    • Service & bestik
    • Leverandører
    • Jeg støtter…
Om kokken
 

Magnus Maack

Jeg hedder Magnus Maack og er opvokset i Vester Hæsinge på Midtfyn. I 2007 startede jeg R&M Gastronomi sammen med Rune Krog. Siden 2010 har jeg drevet virksomheden selv.

Jeg blev udlært tjener i 1998 fra Færgegaarden i Faaborg. 
Siden har jeg arbejdet som tjener blandt andet på Havreholm Slot v/ Inge Correll og Under Lindetræet i Odense.

Jeg gik i kokkelære på Under Lindetræet og blev udlært i 2002. Siden arbejdede jeg blandt andet på Munkebo Kro v/ Thomas Pasfall, Valdemars Slot v/ Finn Kromann og Restaurant Nr. 13 i Svendborg.

Jeg bor i Landet by på Taasinge med min kone og to børn.

© Copyright 2017.

  • Få kokken med hjem
  • Koncept
    • Om kokken
    • Service & bestik
    • Leverandører
    • Jeg støtter…
  • Menu & Priser
    • Brunch
    • Frokost
    • Møder
    • Reception
    • Grill
    • Konfirmation
    • Bryllup
    • Julefrokost
    • Nytårsmenu 2021
  • Galleri
    • Kok ud af huset
    • Kokkens udstyr
    • Råvarer
    • Grundtilberedning
    • Forret
    • Hovedret
    • Dessert med kage
    • Dessert, ost & is
    • Reception
  • Kontakt